Diensten

Strategie

Logo & huisstijl

Development

Onder de naam Vaarschool Drechtsteden deelt een gepensioneerde Rijkswaterstaat schipper meer dan 40 jaar kennis en ervaring met cursisten, voor het behalen van hun vaarbewijs en de begeleiding tijdens praktijkdagen.

‘Gezellig met een formele ondertoon' is de visie van Vaarschool Drechtsteden. Met dit als uitgangspunt hebben we het logo, de huisstijl en website ontwikkelt.

www.vaarschooldrechtsteden.nl

Vaarschool Drechtsteden logo compilatie

Strategie

Samen met Vaarschool Drechtsteden hebben we hun doelen, uitdagingen en doelgroep in kaart gebracht. Deze informatie vormde het uitgangspunt voor de ontwikkeling van alle uitingen. Uitdagingen in dit project waren het ontwikkelen van een unieke visuele identiteit die opvalt tussen de concurrentie, en een sterke basis leggen voor toekomstige uitingen.

Vaarschool Drechtsteden stylescapes
Vaarschool Drechtsteden heading compilatie
Vaarschool Drechtsteden body compilatie

Branding

De oorsprong van het kleurenpallet is het maritieme vlaggen alfabet, de felle kleuren en strakke vormen maakt dat de huisstijl opvalt tussen de concurrentie en de doelgroep aanspreekt. In combinatie met een zorgvuldig geselecteerde typografie, zorgt het geheel voor duidelijke en opvallende communicatie.

Vaarschool Drechtsteden canvas tas Vaarschool Drechtsteden visitekaartje
Vaarschool Drechtsteden briefpapier

Website

Een naadloze doorvertaling van offline naar online onmisbaar. Met de focus op het informeren van de gebruiker en conversie, hebben we de website ontwikkeld. Componenten op de website kunnen worden hergebruikt waardoor we in een snel tempo de website konden bouwen en in de toekomst eenvoudig kunnen uitbreiden.

Vaarschool Drechtsteden desktop website
Vaarschool Drechtsteden mobile website

Ook samen iets
buitengewoons maken?