Olga Sergeenkova

Als professionele dressuurruiter uit Rusland, wil Olga een naam voor haarzelf maken in de Nederlandse dressuur wereld en ze heeft ons gevraagd om haar logo te ontwerpen, als startpunt voor haar personal branding.

We kunnen als snel awareness creëren rondom de branding, doordat het logo toepasbaar is op veel verschillende uitingen zoals polo shirts, paardendekens en social media. Het logo is dus nog maar het topje van de ijsberg!

Logo compilatie Olga Sergeenkova

Strategie

Tijdens de strategische sessie hebben we samen met Olga haar doelen, uitdagingen en doelgroep helder gemaakt. Deze informatie vormt het uitgangspunt voor de ontwikkeling van het logo en toekomstige uitingen.

Uit deze sessie zijn ook haar persoonlijke eigenschappen erg opgevallen en is onze uitdaging geworden om deze terug te laten komen in het logo, en zo de toon te zetten voor haar hele personal branding.

Logo deconstructie Olga Sergeenkova

Logo deconstructie

Als buitenlandse dressuurruiter is het een uitdaging om een professionele naam voor jezelf te maken in een ander land. Daardoor heeft Olga de opvallende karaktereigenschap om extra gedreven en competatiever te zijn dan de meeste concurrentie.

Deze brandende passie is terug te zien in het logo.

Vaarschool Drechtsteden polo shirt

Kleur en typografie

Een persoonlijke voorkeur van kleur in combinatie met een sterk en toch sierlijk serif-font, zorgen voor een professionele uitstraling met een vrouwelijke touch.

Typografie Olga Sergeenkova
Olga Sergeenkova dressuur
Mok Olga Sergeenkova
Uithangbord Olga Sergeenkova

Social media

Social media biedt een eenvoudige instap om een naam voor jezelf te maken en is niet meer weg te denken in je marketingstrategie. We hebben het logo dan ook op maat gemaakt voor Instagram en Facebook, zodat we impact kunnen maken op de kanalen waar Olga het meeste actief is.

Olga Sergeenkova social media

Wil jij dit ook?

Geen probleem, we helpen je graag!

Neem contact op