Bruiloft branding & website

Branding is toepasbaar op bedrijven, personen en ook bruiloften! Voor dit bijzondere project zijn wij gevraagd om een branding te ontwikkelen voor verschillende uitingen zoals uitnodigingen en een responsive website, die we vervolgens hebben gerealiseerd. Wij voelden ons vereerd!

Bruiloft logo

Strategie

We hebben het bruidspaar leren kennen om erachter te komen wie zij zijn, welk thema hun bruiloft zal hebben en welke bijpassende stijl hen aanspreekt. Op basis van deze informatie hebben we een logo met branding ontwikkelt en vervolgens doorvertaald naar een website.

Uitnodiging compilatie bruiloft

Uitnodigingen

Het bruidspaar is gek op bord- en kaartspellen en dat thema hebben we gebruikt in het ontwerp van de uitnodigingen. Daarnaast hebben we het bruidspaar geadviseerd in de papierkeuze voor een luxe uitstraling.

Website

Door de ontwikkeling van een responsive website blijven genodigden altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws rondom de bruiloft en zorgt de meertaligheid voor een hoge gebruiksvriendelijkheid.

We hebben een instagram feed geïmplementeerd zodat gasten tijdens de bruiloft hun eigen foto’s met specifieke hastags kunnen delen en terug kunnen zien op de website. Hierdoor kunnen het bruidspaar en de gasten nog eens nagenieten van het feest, vanuit verschillende perspectieven.

Bruiloft website

Wil jij dit ook?

Geen probleem, we helpen je graag!

Neem contact op