Gratis website scan

Je website kan beter en wij vertellen je hoe!

Je website is een onmisbaar middel voor je business, maar het digitale landschap is overvol met bedrijven die allemaal iets te vertellen hebben. Hoe goed valt jouw website op?

Vraag onze website scan aan en je ontvangt een overzichtelijk rapport met kansen en verbeterpunten die je direct zelf kunt toepassen. Super handig en helemaal gratis!

Waarom zou je dit doen?

  • Betere vindbaarheid
  • Hogere conversie op je website
  • Meer vertrouwen van bezoekers
  • Praktisch toepasbare resultaten
Website scan rapport
Website scan rapport

Wat onze buitengewone klanten zeggen.

Het vertalen van concepten naar mooie, heldere en gebruiksvriendelijke interfaces is een uitdaging die we dankzij onze samenwerking met Studio Buitengewoon overwonnen hebben. Ze zijn eerlijk, open en denken oprecht mee. We hebben nu een buitengewoon mooie interface van ons eerste software product, waarmee we trots bij potentiële klanten en investeerders kunnen aankomen.

Foto Steven van Stooseflow

Steven

Creative software developer van Stooseflow

Voordat ik met Studio Buitengewoon ging samenwerken was het een uitdaging om meer cursisten te krijgen. Maar dankzij dit jonge en dynamische team met nieuwe inzichten, hebben we een website gerealiseerd waarmee ik meer bekendheid heb gekregen.

Quote symbool

Gijsbert

Directeur van Vaarschool Drechtsteden

Als designer en strateeg bij Pageking kwam ik capaciteit en creativiteit te kort. Wij hebben voor een samenwerking met Studio Buitengewoon gekozen door hun portfolio en de skills, waarmee wij onze expertises konden uitbreiden en een sparringspartner erbij hebben gekregen.

Foto Daan van Pageking

Daan

Mede-eigenaar van Pageking

Extra hulp nodig met je website of iets anders?